Festival

Organiseer je een event en ben je op zoek naar sfeervolle foodtrucks? Wij hebben diverse foodstands die ieder event kunnen voorzien van heerlijke gerechtjes en een sfeervolle uitstraling. Meerdere van onze foodstands op jouw event is ook geen enkel probleem!
Bekijk onderstaand onze mogelijkheden.

Onze Foodstands

The Rolling Bistro

Ons rijdende restaurantje, The Rolling Bistro, springt door zijn sprekende oranje kleur direct in het oog! Wij serveren hieruit diverse gerechtjes, van de oude bekende toppers tot verrassende bites.
Samen met het knusse terras en de aankleding een feestelijke verschijning van waaruit een groot aantal gerechtjes vlot geserveerd kunnen worden.
Hieronder enkele van onze toppers!
 Pulled-pork-koolsla-barbecuesaus
 Pork belly pita
 Smoked beef cheek
 Vegan wrap tempeh

Espressomobile

De lekkerste koffie geserveerd uit een prachtige Piaggio met vers gebrande Catunambu bonen!
De lekkere geur van verse koffie komt je tegemoet als je één van onze authentieke Italiaanse Piaggio’s op je event hebt staan. Of het nou voor een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement is, een vers bakje koffie gaat er altijd in!
Drink je graag een cappuccino, latte of dubbele espresso?  Wij hebben verschillende mogelijkheden die onze barista serveert van vers gebrande bonen.
Ben je meer een thee liefhebber? We serveren ook heerlijke verse thee!

Barbeque Chalet met Amerikaanse Smoker

De barbecue is een absoluut top concept dat op elk evenement past. Een typisch everybody loves concept met gerechten waar iedereen super blij van wordt.
Onze grote Amerikaanse smoker is een echte eyecatcher en kan vele mensen tegelijk voorzien van allerlei lekkernijen!
Samen met het sfeervol aangeklede chaletje is deze krachtpatser van een barbecue een fantastische toevoeging op jouw event.
Wil je andere gerechten van de barbecue? Geen enkel probleem, maar laten hieronder je toch even onze toppers zien!
 Spareribs-limoen knoflooksaus
 Bistroburger
 Spicey Dog
 Smokey corn

Sweet Chalet

Een chaletje waar iedereen, maar vooral de kids, blij van wordt vol met heerlijke zoetigheden!
Tezamen met onze popcorn, suikerspinmachine en heerlijke poffertjes straalt dit chalet één en al vrolijkheid uit en is dan ook perfect geschikt voor een kinderfeestje of als zoete toevoeging op jou event! Met onze sfeervolle attributen maken we hem voor verjaardagen voor zowel jongens als meisjes een echte eyecatcher!
Vraag ook naar ons kinderfeestpakket en huur dit met ons springkussen om een onvergetelijke kinderverjaardag te organiseren!
 Suikerspin
 Popcorn
 Poffertjes